HTML

szemetparasztmajmok

Végre egy hely azoknak, akik gyűlölik az alattomos, tolvaj majmokat. Főleg azokat a középméretű, szürkésbarna kis szemétládákat.

Friss topikok

Linkblog

SzigMa megértette

2007.11.19. 16:54 szily

hogy miért hasznos a kisebb majmok ellen kibontakozó gyűlölethullám. Ezt írta a kommentjében:

A baj a szafari parkos meg a hindu hívők által etetett vadmajmokkal van, meg általában azokkal, amik az ember közelében elszemtelenednek. Azok tényleg mocskok. Némelyik már-már pont olyan pofátlan tud lenni, mint az emberek. Teljes mértékben támogatom, hogy utáljuk őket, mert - bár kétségkvül erről is az ember tehet - semmi értelme a saját hibánkról elmélkedni, ha egyszer mást is kööpködhetünk.
A közös ellenségkép pedig jó hatással van a nemzetgazdaságra.

Hogyúgyvan! Egyébként a blog híre azonnal dinamizálta a kisállatok árnyaltabb értékeléséért küzdő gerillákat. Készülőben a vádirat a mókusok ellen, Szabó Zoltán padtársam például egy tényleg fergeteges történetet készül elmesélni mostanában, aminek a csúcspontján komolyan összeverekszik egy szemét boccsal. A fókusz azért a majmok rémtettein lesz, gyűjtöm a példákat és bizonyítékokat.

Szólj hozzá!

Címkék: india gyűlölet makákó rohadékok

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetparasztmajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr83234489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása