HTML

szemetparasztmajmok

Végre egy hely azoknak, akik gyűlölik az alattomos, tolvaj majmokat. Főleg azokat a középméretű, szürkésbarna kis szemétládákat.

Friss topikok

Linkblog

Majomnak számít-e a nyest?

2007.11.20. 14:33 szily

Ekkerjoz, a szemetparasztmajmok egyik első törzsolvasója kitart amellett, hogy a nyestek igazából pannon majomnak számítanak, és olyan elbánásban is kell részesítenünk őket. Én nem tartom szemétnek a nyestet, aki viccesen birkózik a spanjaival egész nap és megeszi a patkányt - bezzeg a mókust, a másik túlértékelt kis kamusztárt! - de meggyőzhető vagyok. Írjatok ide véleményeket a nyestről, hadd derüljön ki, ellenségről van-e szó. Annyi mondjuk már eleve a javára szól, hogy a gyerekkönyvek sosem futtatták a "cuki" kategóriában.

Más: Szabó Zoli még mindig írja a beigért kismackólekaratézós sztoriját, tűkön ülök! Ha veled is genyózott már bocs, ne habozz megírni. Nem beszélve a nyulak igaz arcát megmutató igaz történetekről. Jó sok munkája lesz a Cukiságigazoló Bizottságnak. Ekkerjoz tézisei a nyestekről az én válaszommal itt olvashatók


11 komment

Címkék: gyűlölet nyest rohadékok szénavagyszalma

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetparasztmajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr31235665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2007.11.20. 15:07:10

A nyulakat csak ne piszkáljuk!
Mind közül a legkiválóbbak!
Aranyosan lapítanak, és mozgatják a nózit.
Semmi ilyesmit nem csinál egy nyúl, hogy mobiltelefont lopna, felpofozna valakit, vagy politikusokat hajigálna le az erkélyről, ami egy majomnál már bevett szokásnak számít.
El a kezekkel a nyulaktól!

SLAVE_ 2007.11.20. 16:20:26

Engem egy megharapott, azóta kapom a veszettség elleni oltást. Le a nyestekkel, az enyém ráadásul büdös is volt!

ekkerjoz 2007.11.20. 22:38:49

Két kép a nyestről, kedvelt környezetében, a diófán. A képek setét éjszakán készültek, míves japán digitális géppel, mégis rosszak. De nem fotósopp!

kepfeltoltes.hu/071120/Nyest_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és

kepfeltoltes.hu/071120/Nyest_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A trópusokon és a rajzfilmekben a majom nem álcázza magát, csak nálunk az alföldön van illegalitásban. Ha lenne a diófán datolya, elárulná magát, a mocsok.

majkul 2007.11.20. 22:39:55

Egyszer majdnem mehgarapott egy kibaszott nyúl..

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2007.11.21. 03:10:48

ekkerjoz, költöttem neked egy verset:

Mikor nálunk leszáll az est,
A diófára felszáll a nyest.

SLAVE_ 2007.11.21. 06:18:45

A dolog fokozódik, az első képen a bizonyíték, hogy már nem is majom, hanem földönkívüli, de lehet, hogy a majom is az! Sőt a majom kezdte, csak nyestnek álcázta magát, mint ET! Mert az ET meg majomnak. Hogy is van ez?

ekkerjoz 2007.11.21. 08:23:17

Szép vers volt BlueBunny.

Majakovszkij pajtás pionyir korszakában, mielőtt a plasztikus versformát kitalálta volna, ilyen verset írt Hinyocska Cslekova pajtásnak ajánlva. Több ilyen verse volt, írt a cipőfűzőről, a kenyérjegyről is, de a legszebbek az állatos versei voltak. Néhány évtizeddel később, pályája csúcsán alkotói válságba, depresszióba hanyatlott, és sajnos öngyilkos lett egy rövid sortűz által.

Viszont a versről további művészek is eszembe jutottak, köztük Rudyard Kipling, aki Dzsungel Könyve című művében lerántja a leplet a majmokról.
Igazi szociográfia a könyv, részletesen mutatja be, hogyan képtelenek a majmok beilleszkedni a társadalomba, ahol a farkastól a keselyűig minden élőlény betéve tudja és betartja a dzsungel törvényét, kivéve a majmokat.
A majmoknak saját nyelvük van, Bender Log népének tartják magukat, gyűjtögető életmódot folytatnak, csak csapatban erősek, osszeszednek és elvisznek minden értékes fémet, ami nem az övék. Sőt még embergyereket is lopnak.

Azt mondom, tartsuk kordában a majmokat.

SLAVE_ 2007.11.21. 22:37:32

Ezek a majmok. Ezek a párhuzamok!

Pali bá 2007.11.28. 10:18:37

A nyest minden földi létforma legalja. Régebben szerettem őket pont a már fent említett tréfás birkózóbemutatók miatt, amiket a tásaikkal művelnek. Még azt is elnéztem nekik, hogy minden éjjel a lábtörlőre szarnak. De amikor rommá túrták a nádtetőt akkor eltört bennem valami. Legszívesebben kifordítanám mindet és aztán felrúgnám az égbe.
süti beállítások módosítása