HTML

szemetparasztmajmok

Végre egy hely azoknak, akik gyűlölik az alattomos, tolvaj majmokat. Főleg azokat a középméretű, szürkésbarna kis szemétládákat.

Friss topikok

Linkblog

Tanúságtételek a mókusok ellen 1. - Ekkerjoz lekommunistázza őket

2007.11.28. 00:27 szily

Íme, így beszél egy igazi őszinte erdőbirtokos, madárfényképész és süllőhorgász, vegyenek példát róla, és próbálják megtisztítani az agyukat a kádárista és poszt-kádrista agymosás hatásaitól. Az utolsó mondat olvastán felállva tapsoltam:

Woody Allen tudta, miről beszél, amikor azt kérte, hogy vessék inkább a mókusok elé. Erdőbirtokos vagyok (olyan 1/10000000 tulajdoni hányadban), ez jogalap arra, hogy néha kimenjek az összes erdeimbe természetet fotózni. Kérem szépen, a mókusok nem viccelnek. Ha beásom magam terepszínű molinóba, hogy tövisszúró gébicset fotózzak, a nyomorultak messziről kiszúrnak, és ideges mozgással jelzik az erdő összes szalonképesen fotózható madarának, hogy hol búvok, innentől fényképezni lehetetlen. Woody Allent is majdnem széttépték a Centrál Parkban, mert a manhattan-i mókusok még vérszomjasabbak mint az erdeiek, és a klarinétot sem szeretik, pláne, ha Oscar díjas kezeli. A kommunista rendszer egyik jelképállata volt a mókus, tizenhatezer Mókus-Őrs viselte a nevét, szegény úttörők, ha tudták volna milyen sztálinista egy jószág. De hát Sztálinról se tudtuk sokáig mekkora zsarnok, a mókus is remekül álcázta magát a barátunknak. Pedig a katyini vérengzésnél is ott voltak az erdőben, és a Gulagon is őshonosak. A nyestek után a mókusok a legnagyobb ellenségeim.

Szólj hozzá!

Címkék: mókus komcsi rohadékok

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetparasztmajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr3244978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása