HTML

szemetparasztmajmok

Végre egy hely azoknak, akik gyűlölik az alattomos, tolvaj majmokat. Főleg azokat a középméretű, szürkésbarna kis szemétládákat.

Friss topikok

Linkblog

Megették a döglött állatokat a kínai állatkertben

2010.04.15. 09:20 szily

Nem értem, miért sikoltozik a kínai sajtó, hogy a még meg sem nyitott dongguani állatkertben a dolgozók megeszik az elhullott állatokat. Zsiráfot, majmot, bármit.

Ez valami álságos fújolás lehet, rossz fénybe vonva az egzotikusabb húsok kedvelőit. Ha az a zsiráf egész frissen döglött meg, ha végelgyengülésben is, az miért rosszabb, mintha a vágóhídon lőtték volna fejbe?

A nagyszerű nevű Global Times cikkéből kiderül, hogy szegény állatokat éheztették és saját ürülékükben tartották. Na, ez tényleg borzasztó, zsiráfot enni már nem annyira, majmot enni pedig feltétlenül az emberiség javát szolgálja.

A sztoriban a legkirályabb szereplő Zhu Anzhu, az állatkert igazgatója, aki előbb sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a az információkat, majd bejelentette, hogy mostantól "szakemberek foglalkoznak a dögökkel".

Teljes cikk angolul itt.


 

1 komment

Címkék: állatkert majom rohadékok

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetparasztmajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr471922765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medvee 2010.04.16. 08:35:23

Off
Egyszer azért bárány helyett próbálj ki egy VÉGELGYENGÜLÉSBEN elhunyt birkát...
On
süti beállítások módosítása