HTML

szemetparasztmajmok

Végre egy hely azoknak, akik gyűlölik az alattomos, tolvaj majmokat. Főleg azokat a középméretű, szürkésbarna kis szemétládákat.

Friss topikok

Linkblog

'Aki még nem hallott viaskodó mókust ordítani, nem hallott az semmit'

2008.01.03. 10:30 szily

Meglepő érzés, ha valaki más is megérti az embert. Így vagyok én ekkejozzal, aki gyakran kommentál a szemétparasztmajmokon, és mindig fején találja az ellenszenves kisemlőst. Például most is, a Fergus Falls-i mókustámadásról szóló posztban:

"Viszont nem tudom a mókusok rémtetteit eléggé hangsúlyozni, ilyenkor télen teljesen átveszik a hatalmat és az ellenőrzést az erdőben, nem lehet tőlük fotózni a békés vaddisznókat, mert egyik fáról a másikra röpködve (vö: kelempajszmadár, hehe) riasztják a vadat. A "fába szorult féreg" kifejezés sem véletlen, aki még nem hallott viaskodó mókust ordítani, nem hallott az semmit. Néha kénytelenségből végigvonulok a Ferihegyigyorsforgalmi-Üllői-Nagykör utakon, sokszor eszembe jutnak a mókusok, mikor hasonlóan piros fejjel, autóból üvöltő szőrös jószágokat látok. Le a mókusokkal, veresekkel és szürkékkel, továbbá bármely színű majmokkal, és európai alteregójukkal, a nyestekkel!"

Fergus Fallsban egyébként meg van szabva, hogy a magánházak kertjében a fű nem lehet 15 centiméternél hosszabb, a belvárosba pedig tilos behajtani motoros szánnal. 

1 komment

Címkék: horror mókus gyűlölet támadás rohadékok

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetparasztmajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr53282907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trombocita 2008.01.05. 02:31:08

IGAZA VAN! A mőkus egyfajta élősdi patkány, csak leplezi!

Krypto-denevér!

süti beállítások módosítása