HTML

szemetparasztmajmok

Végre egy hely azoknak, akik gyűlölik az alattomos, tolvaj majmokat. Főleg azokat a középméretű, szürkésbarna kis szemétládákat.

Friss topikok

Linkblog

Óriási majomkamu az Index címlapján

2008.04.29. 14:55 szily


Ez egy szélsőségesen szubjektív blog, így nem kertelek: szerintem súlyos hitelességdeficitre utal, hogy a fenti kép megjelenhetett az ismert hírportál címlapján, tényként beállítva, hogy a szőrös főkummunista a felvételen éppen halat szigonyoz. Megengedve, hogy az orángután tényleg halat akar szigonyozni és a kép egyáltalán valódi, manipulálatlan felvétel, a fotó legfeljebb azt bizonyítja, hogy az orángután egy ostoba tök, aki azt hiszi, hogy a víz csapkodásával halat lehet fogni. Hiszen nézzük csak meg, az állat a vizet fentről lefelé irányuló mozdulattal csapja meg, mint hülyegyerek a spagettit! Az ilyet nevezik főemlősnek? És vakon kik és miért találták ki ezt az elnevezést? Vagy a nemzetközi sajtóba befészkelődött maoisták talán azt merik állítani, hogy ez kuttyogatás, és az állat valójában a vízbe lógó lába nagyujjára kötözött, egyhorgos szerelékkel próbál zsákmányt ejteni? Tessék jöjjenek az esőerdőbiznisz Marosán Györgyei, és érveljenek! Az indexes blogbejegyzés a legendásan tudományos forrást, a Daily Mailt linkeli, a fineszesebben kommunista - talán szándékosan elhallgatott? - Daily Telegraph már ügyesebben tálalja a dolgot, de én továbbra is gyanakszom. Mit gondoltok? Photoshop vagy buta majom? Vagy nincs igazam egyáltalán? Azért a bonobóbőr süvegembe fogadnék, hogy nagyrészt mégis.

(A szerző az Index munkatársa)

18 komment

Címkék: majom rohadékok emberszabású hazugsággyár

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetparasztmajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr10447238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-sg- 2008.04.29. 15:42:55

Én személy szerint felháborítónak tartom, mennyire bulvárosodik a szemetparasztmajmok blog.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.04.29. 17:04:24

szily! mi a helyzet a cerka bloggal? meghótt?

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.04.29. 17:09:40

Undoritó, de szerintem inkáb a fasiszta majmok, akciója. A budapesti helyzet is csak egy burkolt akció az elmajmosodásra. Azért nézük meg kik a legnagyob majmok hazánkban
Ui: bár az is igaz, hogy az NBH majom keze is benelehet a dologban

norcsek 2008.04.29. 17:28:44

Kiáltvány!
Látlak magam elött, ahogy azt gondolod, ingerülten, hogy “ez már megint egy spam?” Nos, technikailag igen. Vagyis nem ismerlek, nem tudom a neved, semmit sem tudok rólad, de azt tudom, hogy valami baj van. Te sem érted, hogy mi lehet a baj a világgal, de az biztos, hogy nem így kéne lennie. Persze sokan azt mondják, hogy ez csak kamaszkori lázadás. Ezt te sem hiszed el és talán már túl is nőttél a kamasz koron, de elfogadod. Merthát mi is a világ rendje nélküled?
Te is hallod a siránkozókat nagy autókkal, látod a hangadókat elvtelenül, látod a kétségbeesést. Tudod, hogy ennek nem így kéne lennie, de elfogadod, hogy így van, hiszen mit ér az ellenállás? Minek is gondolkoznánk ezen?
Míg te ezeket a sorokat olvasod és elfog a kétely, hogy vajon igazam lehet-e, gyermekek ezrei halnak éhen világszerte, mialatt emberek milliói dobják ki az ételt. Emberek ezreit ölik meg világszerte, míg mások lövöldözős videójátékot játszanak. Ezeket már szinte közhelyekként emlegetik, de ez van. Ilyen a világ, mondod és mondom. De míg ezeket a sorokat olvasod a háttérben, a monitorodon, az emlékeidben reklámok, szlogenek zöme motoszkál. Tudod mit kell megvenned, hogy tapadjanak a csajok, pontosan tudod mit kell tenned, hogy vagánynak tartsanak. Pontosan tudod, hogy kedvenced mit szeret és valami megmagyarázhatatlan módon, te is azt szereted. Mert Te megérdemled. Tudod jól, hogy mi a jó, mégsem hiszel benne igazán… veled van a gond, majd kinövöd, reméled.
A helyzet az, hogy nem fogod kinőni, ezt az érzést sosem felejted, legszívesebben Isten lennél, hogy jobbá tedd a világot, hogy megszűnjön a lelkiismeretfurdalás. Pontosan emlékszel a csalódásokra és a kioktató szavakra, amiket akkor kaptál, mikor eltértél az átlagtól. Sokan mondták már, hogy: Nincs stílusod. Mit mondhatnék? A világ ilyen. De vajon, hogy boldogan élj, szükséged van a legmenőbb cuccokra? A legmenőbb telefonra? A közhelyekre, amikről mindenki beszél? Kell, mint egy falat kenyér, kell, hogy ne gondolj végre a világra, kell, hogy ne gondolkozz semmin. Hogy végre mosolyogva állj be a tömegbe, hisz a tömeg sosem éhezik, sosem fáradt, sosem beszél. A tömegnek nincs felelőssége.
Amennyiben ez így van, büszkén és harsogva mondom, hogy nincs stílusosom, nincs izlésem, nem érdemlem meg. Élek inkább őszintén, és tűröm a fájdalmat. Pontosan tudom, hogy mire van szükségem, hogy boldog legyek. Persze attól még a világ része maradok, dolgozom és továbbra is meg akarják mondani, hogy mit igyak, mit egyek, hogy nézzek ki és milyen zenét hallgassak. De én csak nevetek, udvariasan visszautasítom és mégis boldog vagyok. Ettől őket kirázza a hideg. Talán téged is, hisz hogy jövök én ahhoz, hogy a tömeg részeként kezeljelek és, hogy jövök ahhoz, hogy fenhéjázón azt mondjam, hogy jobb vagyok mint te? Nem vagyok jobb. Nem vagyok egyéniség, de boldog vagyok, hogy bírtoklom a világomat minden szépségével és csúfságával együtt.
Mondd ki, mutasd meg, írdd le, add tovább, mit gondolsz a világról. Nálunk nincsenek rossz vélemények, nálunk nincs rossz válasz. Nálunk te vagy és az életed. Bár nem asztalom, mégis arra kérlek, hogy add tovább, azoknak akiket méltónak találsz rá!

Bastian K. Famke

Baszkurátor 2008.04.29. 17:35:12

Suerintem legyen népszavazás.-E

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2008.04.29. 17:36:19

norcsek: ha már nagyon feszít, olyankor én wc-re megyek, és szarok egy jót.

S. Annyi 2008.04.29. 17:41:53

Az a vörös majom ott nem Gyurcsány?

Leonard Zelig 2008.04.29. 18:42:37

norcsek:
"Amennyiben ez így van, büszkén és harsogva mondom, hogy nincs stílusosom, nincs izlésem, nem érdemlem meg."

És még helyesen írni sem tudsz...

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.04.29. 18:43:49

Kit érdekel, hogy igaz-e? Jópofa.

a nap húszpontos képe · http://haazeeblog.blogspot.com/ 2008.04.29. 19:39:29

Nádori: emlékeztetnélek szentpéteri úr jégmadarára, valamint a nat.geo.-ban megjelent "természetfotóra", amelyen elefántagyarat cipeltek a négerek - sajnálatos módon az agyaron rajta volt a múzeumi leltári azonosító, stb.

Egyébként a blog szerzője eme förmedvénye alapján valóban egy síkparaszt lehet, de ez más kérdés.

tomás 2008.04.29. 20:01:11

az senkinek sem tűnik fel hogy nincs hegye a "dárdának"?
valószínűleg csak ki akart piszkálni valamit.

szily: hova ez a nagy fölényed?
Azért mert ők nem itt blogolnak
még lehetnek inteligensek ott, ahol te egy napot sem húznál ki...

riotter 2008.05.14. 12:31:27

szerintem csak a nóziját piszkálja (szóval fikázik). De azt látványosan....

Denken 2008.05.20. 21:04:22

Ha a hód megtöri a hasán egy kövel a kagylót, egy sas pedig egy éles földből kiálló szikladarabot használ egy kemény héjú tojás feltörésére, akkor egy orángutántól ennél még sokkal többet is várnék.

bloodhound v2.0 2008.05.21. 10:33:36

segítek, nem a hód töri meg a kagylót a hasán, hanem a tengeri vidra, a hód ui. nyövényevő.. :) de a többivel wegyetértek, sok állat használ eszközöket, a főemlősök ennél fifikásabb módon is.

Alfonzhal 2008.05.25. 20:02:55

Nem hiszem el, hogy nincs egyetlen igazi hír, amiben azok a szemét paraszt majmok a fő bajkeverők!

Na keresek valamit a nagyvilágból.
süti beállítások módosítása