HTML

szemetparasztmajmok

Végre egy hely azoknak, akik gyűlölik az alattomos, tolvaj majmokat. Főleg azokat a középméretű, szürkésbarna kis szemétládákat.

Friss topikok

Linkblog

Koncentrációs táborba zárnák a majmokat Indiában

2008.01.07. 00:55 szily

Jogos-e virtigli náci módszereket alkalmazni értelmes emlősállatokkal szemben? Elég indok-e aránylag közeli rokonaink sterilizálásához és lágerbe zárásához, hogy megvadult hordáik India északi részén néhol szabályos rémuralmat vezettek be, és már nemcsak az emberek javait és testi épségét, de életét és szekeresimrefotó-gyűjteményét is veszélyeztetik? lehetséges-e értelmes állatok közti feszültségeket lézerkéseket lóbáló népfelkelőkkel megoldani? Na, még én sem mernék igennel válaszolni, Prem Kumar Dhumal, Himachal Pradesh állam főminisztere annál inkább. Most jelentette be, hogy egyfajta mengelés ízű leventehadsereget állítanak fel szakemberek által kiképzendő vidéki fiatalokból. A Jugend tagjainak az lesz a feladatuk, hogy összefogdossák a felháborítóan viselkedő makákókat, aztán lézeres eszközzel sterilizálják őket, majd elszállítsák a később felállítandó koncetrációs táborokba. Hmm. A terv elég sok ponton látszik vérezni. Átérezve, hogy a városok és falvak közelébe szokott, a hithű hinduk által ráadásul bátorított makákók az utóbbi hónapokban durvább dolgokat műveltek a kávézópiacra betörő Frei Tamásnál is, amennyiben főpolgármester-helyettest öltek Új-Delhiben, a lézerkardos herélés-gulágnyitás kombó vicces megoldásnak tűnik. De nem szívből kacagós-viccesnek. Az ellentábor nevében Sujoy Chaudhuri rosszul sterilizált, hiperagresszív majomcsordák támadásait vízionálta, ami a világon egyedül ennek a blognak lenne jó. Az eredeti hír itt olvasható.


11 komment

Címkék: horror india majom gyűlölet támadás makákó rohadékok emberszabású

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetparasztmajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr45287657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalapocska 2008.01.07. 04:10:18

nyilvan ez azert van mert meg majmok nem loptak el a fenykepezogepedet a kezedbol eszak indiaban. vagy az osszes utiokmanyodat a hotelbol ha nyitva felejtetted az ablakot. meg lehet hogy nem talalkoztal felduhodott majomhordaval ugy hogy tudod hogy a veszettseg oltas hasfalba egy sorozat elozetes oltas nincs, de indiaban viszonylag gaz van mert a korhazakban az olto tuket sokszor ujra hasznaljak es van hogy ecet kap az ember. minden iranyban lehet az ember demagog persze es nagyon nem jo hogyha az ember kiirtja a modernitas neveben a tobbi elolenyt de en inkabb az europai farkas visszateleiteseert inditanek eloszor kampanyt mert ahhoz talan tobb kozunk van .

. . (tör 2008.01.07. 05:11:59

ez a veszettség ügy külföldieknek nem olyan gáz. nyugati orvost kell keresni, tűt lehet venni. ezt a hasfalas dolgot hallottam-olvastam már, de én az egész sorozatot vállba kaptam Mo.-n.

a farkasok pedig már újra itt vannak, olvass utána

Dr. Stein (törölt) 2008.01.07. 05:25:19

Nem vesződnék velük ennyit. Belelőném mindegyiket a Gangeszbe.

paráznabillegető 2008.01.07. 07:49:48

dr stein:
ez a vízbelövetés, ez valami családi örökség?

ekkerjoz 2008.01.07. 08:28:54

Az ég áldja meg az sms-ben kommentelőket, hogy soha nem használnak nagybetűt, meg írásjeleket, így aztán nem értem, hogyan vetődött fel a veszettség, mint olyan.

Bár hirtelen elképzeltem, amint a brutális majmok, heveny agyvelő-gyulladással, zombiként támadnak éjszaka, akár a vámpírok, és nem hat rájuk a fokhagyma, de főleg a kereszt nem állítja meg őket, nem is értik mi az, mert valószínűleg buddhisták. Ha mégsem, csakis hindik lehetnek, és akkor már nem mindegy, melyik kasztba tartoznak. Mondjuk a párszikat megismerni a szakrális turbánról, de a visnu-hívekkel bajban lennék, sötétben nem látszana a pötty a homlokukon.

Ezért tényleg jó ötlet, meg kellene próbálkozni bármelyik magyar regnáló politikus fotójával, mondjuk a honvédelmi miniszter nekem spanom, viszont Lamperth Mónikát akár élőben is odavetném bármely veszett majomhorda elé, sikoltva menekülnének, bizony.

Amúgy a koncentrációs táborokkal nem szerencsés viccelni, mert érzékenység van, meg Guantanamo.

Prophet 2008.01.07. 09:25:57

Mindezzel együtt beindulhatna a szexturizmus is, a Négyszögletű Kerekerdőtől az SZDSZ holdudvarig özönlenének a látogatók a rezervátumokba.

Egyébként a kilövésnél még ez is jobb megoldás. A kóbor kutyákat, ha kölkedzenek, sterilizálják. A kölyköket is. Ezzel próbálják megoldani, hogy "fényes" fővárosunk utcáit teleszarják (bár ez az emberektől függ leginkább), vagy hogy western példát hozzak, egy városban ne legyen annyi kóbor állat, mint ember. Sterlilizáláson kívűl "humánusabb" megoldást nem hiszem hogy találnánk.

másképp más 2008.01.15. 11:55:04

Idióta szdsz-es barmok! A hollókausztnak 63 éve vége! TÚL KÉNE LÉPNI!!!
állandóan mindent odakanyarítotok vissza hülye elmeroggyant népség!
Jó komám, lehet te vállba kapod a vesszett oltásokat, más viszont hasba. Lehet neked nem számít, ha Indiában azzal telik az időd, hogy orvost keresgélsz és oltatod magad, de másnak igen.
Te empatikus liberális széplélek! Arra nem gondolsz, hogy talán egy két indiainak tán nincs pénze se társadalombiztosításra, se orvosra??? Ők nyugodtan megdöglhetnek, egy harapástól, de a kis zsidócsillagos majmocskákat védjük!!!
A násik barom meg retteg a folyóba lövetéstől! Istenem lépjetek már túl!!!!!!!
Az ember azért ember, hogy megoldja a problémákat, és nem azért, hogy lila ködben üldögéljen.
DÖGÖLJENEK MEG A KIBASZOTT MAJMOK, ha az emberek életét keserítik, vagy tanuljanak meg együtt élni az emberekkel!!!!
Ezt érthetitek átvitten is!

--tionion-- 2008.01.15. 16:22:01

másképp más, hozzád nem kell kommentár, egy épelméjű ember tudja, hogy hova rakjon.

amúgy véleményem szerint a sárga csillag a képen kicsit erős.

másképp más 2008.01.15. 17:08:20

Tionion!
Akkor te nyílván hetekig fogsz töprengeni rajta, de nyíilván még akkor sem tudsz majd zöldágra vergődni...
Kicsit szélsőségesek, és rasszisták vagytok! Vissza kéne venni a nagy arcból végre!

--tionion-- 2008.01.15. 17:35:54

nem, én tudom, hogy hova rakjalak, körülbelül egy szennyvízcsatorna, és a történelem süllyessztője szomszédságába. mert nagyjából ezekkel vagy egy szinten te, és a hozzád hasonló módon gondolkodók.
nem te vagy véletlenül szélsőséges és rasszista?
javaslom, az
utóbbi kifejezés jelentésének nézz utána. kis segítség---> hu.wikipedia.org/wiki/Rasszista

geistwald · http://geistwald.blog.hu/ 2008.01.24. 15:50:42

jó látni, hogy minden oldalon akadnak jó képességű emberek :D
süti beállítások módosítása