HTML

szemetparasztmajmok

Végre egy hely azoknak, akik gyűlölik az alattomos, tolvaj majmokat. Főleg azokat a középméretű, szürkésbarna kis szemétládákat.

Friss topikok

Linkblog

Malajzia engedélyezni a majomexportot

2008.01.07. 09:16 szily

Megértük ezt is! 23 éves tiltás után a maláj komány engedélyezte a hosszúfarkú makákó kivitelét az országból, arra való hivatkozással, hogy a kis rohadékok embreket támadnak meg. Kamionok hosszú sorát látom magam előtt a thai határon, bennünk raklapok, tömve hosszúfarkú makákóval. Ha tudnák, hogy az én szemem is Malájföldön, Langkawi szigetén nyílt ki és jöttem rá, kik is a kismajmok valójában! A kormányzat közleménye, a környezetvédőknek tett engedményként, nem a mamok eredendő szemétségét jelöli meg okként, hanem hogy az ember elpusztította az eredeti élőhelyüket, a makákók ezért beköltöztek a városokba. forrás: AFP

3 komment

Címkék: majom gyűlölet támadás makákó export rohadékok

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetparasztmajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr21287824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foldesandras 2008.01.21. 17:37:22

Mi állhat a blogger elvakult majomellenességének hátterében? Terjednek pletykák a városban, amiknek mi persze nem ülünk fel. De az alábbi, leleplező fotó mégis elgondolkoztatott minket.

index.hu/cikkepek/0801//belfold//sz03.jpg

Féltékenység? Kompetenciaharc? Egyszerű véletlen?

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.01.21. 21:47:39

Én egyszer egy A/4-es méretű könyvet tettem arra az asztalra, és egy nap alatt feloldódott. Lehet, hogy a majmokkal is ez fog történni.

Szóval, szerintem csapda, a kaja a csali.

Balage76 2008.01.23. 01:16:39

Hamár támadnak otthon, támadjanak külhonban is! Másnak se legyen jobb mint a malájoknak, ugye?
süti beállítások módosítása