HTML

szemetparasztmajmok

Végre egy hely azoknak, akik gyűlölik az alattomos, tolvaj majmokat. Főleg azokat a középméretű, szürkésbarna kis szemétládákat.

Friss topikok

Linkblog

Mókus helyett laoszit lőtt

2007.11.30. 10:05 szily

Egy dolog a mókusok elleni harc tollal, hangosbeszélővel és nyomdagéppel: legyünk a szenyókisállat-ellenes harc Kőszeg Ferencei, naná, de a fegyveres megsemmisítés rizikós dolog. Semmi sem mutatja ezt jobban, mint James Nichols példája, akinek mókusvadászat közben eszébe jutott, mennyire utálja a hmongokat - Kínában és Dél-kelet Ázsiában éló pármilliós népcsoport - mert "válogatás nélkül lőnek mindenre az erdőben", majd tüzelni kezdett a közelében mókusozó, hmong Cha Vangra, aztán rárohant, és addig szúrkálta a zsebkésével, míg meg nem halt. Ilyet még egy mókus sem művelt volna, mondjuk szerintem csak azért, mert alkalmatlan rá a mancsa, de akkor is. Nichols 69 évet kapott. Figyeljük meg, hogy a tragikus hősök ott követték el a hibát, hogy nem a városi parkban akarták levadászni a sunyi betolakodókat, hanem utánuk mentek a dzsungelbe. Pont oda, ahová mozgalmunk visszaszorítaná a mókusokat. Mi a tanulság? Ha már lövöldözni támad kedvünk, tegyük lakott területen. Az eredeti hír itt olvasható.

7 komment

Címkék: horror mókus gyűlölet támadás rohadékok

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetparasztmajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr30247629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969. · http://attila1969.wordpress.com/ 2007.11.30. 20:18:03

hányszor elolvastam,mégsem értem ezt az agymenést..az én blogom legalább világos..kommunista-buzi-káder-coming-out..meg költő is..szép napot

ekkerjoz 2007.12.01. 10:33:56

Egyre többen használják írásban is ezt a "szép napot" kifejezést, főleg olyankor, ha bírálnak valamit, amit főleg hiányos műveltségük miatt nem értenek, és ezzel a pszeudo-értelmiségi elköszönéssel zárják a véleményüket. A köszönés eredete valószínűleg az angolszász "have nice day" magyarítása, biztosan csatolmányként került hozzánk a valentinnappal, meg a hallovínnel. Gondolom az importőrök buzgón igyekeznek valahogy a hálaadást, az apáknapját, meg a kolumbusznapot is ránkerőltetni, és ott van még Martin Luther King, az elnökök, a Memorial, a Függetlenség és a Veteránok napja, meg a Labor-day, de azt nem tudom micsoda. Ne tessenek szépnapozni (a lazábbak "hi!"-t köszönteni), ne majmoljuk, vagy mókusozzuk már ennyire az amerikai életformát. Ráadásul nemcsak kommentekben köszönnek így, hanem telefonban, üzletben, benzinkúton is, de ész nélkül használják, utoljára egy virágboltban hallottam, mikor temetésre vettem csokrot. Na.

majkul 2007.12.02. 21:50:41

Labour Day = Majus 1., tudod, a munka unnepe!

ekkerjoz 2007.12.03. 07:35:34

majkul 2007.12.02. 21:50:41
"Labour Day = Majus 1., tudod, a munka unnepe!"

Mondom, nem tudom, mi ez az ünnep. Ez van.

Üdv:EJ

Lobengula 2007.12.05. 12:45:31

Egy túróst! A Labour day a munkások napja. Szeptember első hétfője.

subotei 2008.01.15. 12:41:49

Akkor végre sikerült elejtenie egy noplízt. :-)
süti beállítások módosítása