HTML

szemetparasztmajmok

Végre egy hely azoknak, akik gyűlölik az alattomos, tolvaj majmokat. Főleg azokat a középméretű, szürkésbarna kis szemétládákat.

Friss topikok

Linkblog

Ja és persze

2007.11.19. 13:53 szily

mindenkitől várom a kommentek között, illetve levélben a sztorikat a kisebb majmok igazi arcáról. Károsultak, jelentkezzetek! Mutassuk meg a felnőtteknek és gyerekeknek, hogy mi az igazság!

8 komment

Címkék: rohadékok

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetparasztmajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr47234168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzigMa 2007.11.19. 15:45:59

A baj a szafari parkos meg a hindu hívők által etetett vadmajmokkal van, meg általában azokkal, amik az ember közelében elszemtelenednek. Azok tényleg mocskok. Némelyik már-már pont olyan pofátlan tud lenni, mint az emberek.
Teljes mértékben támogatom, hogy utáljuk őket, mert - bár kétségkvül erről is az ember tehet - semmi értelme a saját hibánkról elmélkedni, ha egyszer mást is kööpködhetünk.
A közös ellenségkép pedig jó hatással van a nemzetgazdaságra.

ekkerjoz 2007.11.19. 17:14:47

Az nagyon semmi ahhoz képest, hogy nálam feltűnően sok a nyest, pedig kutyám is van, fel is zavarta a nyestet a diófára, és ugatta, mint állat.
De a nyest nem adta fel, lesett lefelé, mint a lukinyúl, és másnapra a garázsban minden fehér színű felületre rápiszkolt, különös tekintettel a fagyasztó ládára. De nem vitt el se kerékpárt, se színesfémet, se bármi más mozdítható dolgot. Egyelőre. Szerintem a nyest is majom, mert ügyesen jár a fákon, és nagyon elszemtelenedett.

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2007.11.19. 23:25:33

Két dologgal szeretnék hozzájárulni a blog sikeréhez:

- Engem nagyon zavarnak azok az amerikai filmekben látható, felhúzós, cintányérozó majmok is! Undorító hülye gülü szemükkel bámulnak! Garnitúra, hogy alantas, perverz gondolataik vannak! Én biztos nem aludnék egy helyiségben egy olyannal.

- Én a majmokat jól meg szoktam alázni, úgy, hogy "mázsom"-nak hívom őket. Szerintem tegyetek ti is így! Hadd érezzék ezek a söpredék, hogy hol a helyük! Ettől majd elgondolkodnak!

szily 2007.11.19. 23:46:00

Dear ekkerjoz, érdekes felvetés, hogy a nyest álruhás majom lenne. De én eddig úgy tapasztaltam, hogy a nyest nem szemétkedik, hanem a haverjával birkózik a tetőn, ami dicséretes. És nem olyan sunyi, merev tekintetű vakarcs, mint a mókus. De figyelni fogok!

ekkerjoz 2007.11.20. 08:33:41

Kitartok amellett a megfigyelés mellett, hogy a majmok különleges mimikri képességükkel, beépültek az alföldi nyest, menyét, nyuszt, nyérc populációkba. A mi nyestünk nem a tetőn sportolt, ma reggelre az Iveco egyik szalagkábelét elrágta a fííírög, a motortérben újságpapírból fészket rakott és a csepi kutyakaját az akkumulátor mellé halmozta. Ez már a hűséges házőrző németjuhász képességeit is megkérdőjelezi, de a kutya az ember legjobb barátja, így hát a nyestbe oltott majmoknak kell menniük! Vagy én megyek Indiába majmot tanulmányozni, még úgysem voltam. Most indulnom kell munkába, hogy másféle álcázott majmokkal találkozzam.

SLAVE_ 2007.11.20. 16:22:00

Engem megharapott a dög, azóta oltanak veszettség ellen! Ráadásul büdös is volt, mert dulakodtunk, onnan tudom!

ekkerjoz 2007.11.20. 16:28:02

Teljesen jellemző a sarokba szorított, nyestbe oltott majomra a sportszerűtlen közelharc, rúg, vág, csíp, harap, visszadobja a könnygázgránátot.Nem éri meg harcolni vele, ki kell térni, de tudomására kell hozni, hogy a társadalom elítéli, amit tesz.

SLAVE_ 2007.11.20. 17:13:36

Pontosítanék: A társadalom egy része, mivel a többi kaján vigyorral figyeli heroikus harcunkat eme alattomos hibridek ellen!
süti beállítások módosítása